spot_img
spot_img

Ѓорче Петров: Реконструирана е улица ,,Мијачка“ во Дексион

ОпштиниЃорче Петров: Реконструирана е улица ,,Мијачка“ во Дексион

Најчитано

Поставена е атмосферска канализација и асфалт во должина од 150 метри.

Извор: Општина Ѓорче Петров 

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
[td_block_ad_box spot_img_horiz="content-horiz-center" media_size_image_height="1000" media_size_image_width="1000