spot_img

Аеродром: Посета на „Јахја Кемал“

ОпштиниАеродром: Посета на „Јахја Кемал“

Најчитано

Претставници од Секторот за образование, спорт, култура и заштита, како и директорите на основните училишта од Општина Аеродром, го посетија приватното училиште „Јахја Кемал“.

Претставниците од „Јахја Кемал“ ги информираа гостите за работата на училиштето „Јахја Кемал”, за неговото функционирање, за разните активности, натпревари, како и наставните програми и начинот на одржување на наставата, а исто така се разменија идеи и искуство во врска со процесот поврзан со дигитализација на образованието.

На средбата стана збор за идна соработка на Општина Аеродром со училиштето „Јахја Кемал“ во однос на спроведување на заеднички проекти и натпревари.

Извор: Општина Аеродром 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе