spot_img
spot_img

Гостивар: Се тампонираат над 3000 метри теренски патишта кон нивите во Чегране

ОпштиниГостивар: Се тампонираат над 3000 метри теренски патишта кон нивите во Чегране

Најчитано

На заедничка иницијатива на Локалната заедница на село Чегране и претпријатијата на општина Гостивар, овие денови се тампонираат над 3000 метри теренски патишта кон нивите во Чегране, со цел да се олесни работата на земјоделците во оваа област.

Извор: Општина Гостивар

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
[td_block_ad_box spot_img_horiz="content-horiz-center" media_size_image_height="1000" media_size_image_width="1000