Куманово: Прв третман на терестична дезинсекција

ОпштиниКуманово: Прв третман на терестична дезинсекција
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

Се известуваат граѓаните дека на 26.05.2021 година (среда) во 00.00 часот, на територијата на општина Куманово ќе се изврши прв третман на
терестична дезинсекција против возрасна форма на комарци.

Доколку временските услови не го дозволат вршењето на овој третман, дезинсекцијата ќе се изврши првиот нареден ден кога временските услови ќе бидат поволни.

Извор: Општина Куманово 

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img