Гостивар: Инсталации на фекална канализација на улицата “Балиндолска”

ОпштиниГостивар: Инсталации на фекална канализација на улицата “Балиндолска”
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

Инсталациите на фекална канализација на улицата “Балиндолска”продолжуваат со висок интензитет.

Извор: Општина Гостивар 

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img