Гостивар: Систем со Тајмер за наводнување на градскиот парк

ОпштиниГостивар: Систем со Тајмер за наводнување на градскиот парк
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

Се инсталираше системот со Тајмер за наводнување на градскиот парк.

Извор: Општина Гостивар 

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img