spot_img
spot_img

Арс Луцида: Биорезонантна дијагностика + Персонален Нутриционистички план

МаркетингАрс Луцида: Биорезонантна дијагностика + Персонален Нутриционистички план

Најчитано

5.500 ден

Што вклучува Нутриционистичкиот план?

 • Следење на резултатите преку контрола на килограмите, дневното внесување на храна, мускулната маса, вкупните масти, висцералните  масти и анализа на метаболизмот.
 • Анализа на најразлични елементи од начинот на живот, исхраната и моменталната здравствена состојба на клиентот преку холистичка анамнеза, која претставува сеопфатна и систематична анализа како на секојдневието на клиентот така и на начинот на живот.
 • Изготвување план за здрав начин на исхрана индивидуално според потребите на

Клиентот.

 • правила и совети кои претставуваат лесни процеси на консумирање на храната преку најиндивидуалниот принцип на мерење според сопствената дланка.
 • персонализиран план базиран според вашиот организам и животен стил и целта која сакате да ја постигнете

Повеќе информации за персоналните планови може да прочитате тука: https://zdravinaviki.mk/

Придобивки од програмите

 • Холистички пристап
 • Програми базирани според научни докази
 • Сигурен начин за решавање на вашата ситуација
 • Совети и следење од врвни професионалци

Сесиите ги водат:

 • д-р Велимир Савески – Био резонантна дијагностика и терапија од Арс Луцида
 • м-р нутриционизам Фани Гулевска од Здрави Навики

Што сѐ можете да откриете со проверка на вашата здравствена состојба со користење на Метатрон- Биорезонантниот анализатор:

 

 • На што сте алергични или чувствителни?
 • Која храна е добра за вас?
 • Во каква состојба се вашите телесни системи, органи, ткива, клеткии ДНК
 • Статусот на вашиот имунитет.
 • Како на вашиот систем влијаат бактерии, паразити, габички или вируси?
 • Дали имате недостаток од некакви хранливи состојки?
 • Дали земате правилни суплементи?
 • Дали имате некакво воспаление во телото?
 • Зошто енергијата ви е толку ниска?
 • Зошто имате тешкотија да ја одржите тежината?
 • Зошто сте изморени?
 • Како вашиот начин на живот влијае на вашето здравје?
 • Кои се вашите генетски предиспозиции?
 • Дали имате тешки метали во телото?
 • Дали ви требаат антиоксиданси?
 • Дали вашите органи оптимално функционираат?

 

За само еден час можете да добиете комплетна дијагностика на вашата здравствена состојба и терапија.

Повеќе за Метатрон и неговата технологија прочитајте тука:

Извор: Javnaadministracija.mk

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
[td_block_ad_box spot_img_horiz="content-horiz-center" media_size_image_height="1000" media_size_image_width="1000