spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниПробиштип: Известување за логопед 2021

Пробиштип: Известување за логопед 2021

Се известуваат сите заинтересирани родители чии деца имаат проблеми во говор и јазик и имаат потреба од логопедски вежби можат да закажат термин за логопедски третмани секој ден после 16 часот на телефонскиот број 075-389-555.

Логопедските третмани ќе се извршуваат во месеците јуни и јули и тоа вторник во Пробиштип и четврток во Злетово од 16:00 часот до 20:00 часот  во ООУ„Браќа Миладиновци “ и ПУ Кирил и Методиј“ Злетово од  страна на логопедот Татјана Љапова.

Оваа активност ја реализира општина Пробиштип согласно постоечките протоколи за работа со деца поради состојбата со корона вирусот,  предвидена во програмата за социјална, детска и здравствена заштита за 2021 година.

Извор: Општина Пробиштип 

Прочитајте

Град Скопје: Соопштение

0
Ја известуваме пошироката јавност дека денес од објава на извесен организатор на SkopYard кој од 21 март без претходно добиена согласност најавувал дека на...