spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниБитола: Санација на крак од улицата Костурска

Битола: Санација на крак од улицата Костурска

Затворен уште еден каллив потег во населбата Горно Оризари, на крак од улицата Костурска. Градоначалничката на Општина Битола Наташа Петровска го посети местото на изведба и оствари средба со локалното население, кое изрази благодарност за интервенциите кои што се преземаат во овој дел од градот.

Посетата на населбата Горно Оризари на градоначалничката Петровска и дел од тимот задолжен за реализација на проектите, беше искористена и за одредени предлози за натамошно инфраструктурно подобрување.

Извор: Општина Битола

Прочитајте

Град Скопје: Соопштение

0
Ја известуваме пошироката јавност дека денес од објава на извесен организатор на SkopYard кој од 21 март без претходно добиена согласност најавувал дека на...