Гостивар: Продолжуваат работите за изградба на најголемиот резервоар за вода – Проект SECO

ОпштиниГостивар: Продолжуваат работите за изградба на најголемиот резервоар за вода - Проект...

Најчитано

Продолжуваат работите за изградба на најголемиот резервоар за вода во рамките на проектот SECO, со волумен од 5600 м3 во Здуње, преку кој ќе се снабдуваат населбите Здуње, Форино, Чегране, VII и VIII Зона.

Извор: Општина Гостивар 

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе