spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниГостивар: Санација на локалниот пат од Сушички мост до депонијата Русино

Гостивар: Санација на локалниот пат од Сушички мост до депонијата Русино

Започна санацијата на локалниот пат од Сушички мост до депонијата Русино. Ова е трета фаза од овој проект што доаѓа преку Центарот за регионален развој на Полошкиот плански регион со средства обезбедени од МЛС и БРР и како кофинансирање на општините од Полошкиот плански регион, вклучително и општина Гостивар.

Во третата фаза, во зависност од потребите на проектот СЕЦО, ќе се асфалтираат патишта до 2,3 км со ширина од 3,5 м-5 м

Извор: Општина Гостивар 

Прочитајте

Охрид: Успешно реализирана еколошката акција „Генералка Викенд“

0
Голема количина на ПЕТ амбалажа и мешан отпад беа собрани во рамки на еколошката акција „Генералка Викенд“ која се одржа во петокот на 17-ти...