spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниБерово: ОСУ,,Ацо Русковски” ги прогласи најдобрите ученици

Берово: ОСУ,,Ацо Русковски” ги прогласи најдобрите ученици

Во рамките на активностите на ОСУ,, Ацо Русковски” од Берово, за поттикнување на учење и мотивација, вчера беа прогласени најдобрите ученици за учебната 2020/2021 година.
Како ученици на генерација, кои посебно се истакнале во текот на своето школување, се прогласени:
1. Евгенија Коловска – гимназиско образование
2. Ѓорѓи Пецуровски – стручно образование
Пофалени ученици:
– Симона Марковска
– Ѓорѓи Сивевски
– Магдалена Брзачка
– Иван Стојановски
– Тамара Јосифовска
– Марија Митриновска
– Симона Андонова
Општина Берово им честита за постигнатиот успех и им посакува успешно да чекорат во светот на возрасните и успешно да се справат со сите предизвици.

Прочитајте

МЗ: Манолева на билатерални средби со министрите за здравство на Словенија...

0
Заменик министерката за здравство, д-р Маја Манолева оствари билатерални средби со министерката за здравство на Република Словенија, Валентина Преволник Рупељ и д-р Шимон Војислав,...