Крушево: Граѓаните погодени од невремето да достават известување

ОпштиниКрушево: Граѓаните погодени од невремето да достават известување
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

Почитувани,

Советот на општина Крушево ги известува граѓаните од населените места чии поседи беа погодени од временските непогоди кои се случија пред неколку дена да достават известување до Советот за да се изврши проценка на штета.

Апелираме граѓаните да го направат тоа час поскоро во насока на побрза проценка на штета и прогласување на прироодна непогода на пределите каде е нанесена штета.

Граѓаните да ги доставуваат овие известувања во писмена форма до општина Крушево.

Со почит,
Совет на општина Крушево.

Извор: Општина Крушево

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img