spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниБитола: Јавен повик за Здруженија на граѓани и Фондации

Битола: Јавен повик за Здруженија на граѓани и Фондации

Општина Битола го објави јавниот повик за доделување на финансики средства од буџетот на општината на здруженија на граѓани и фондации за 2021 година. Временската рамка за спроведување на проектите е до крајот на фискалната година, односно до крајот на 2021 година. Аплицирањето  започнува денес и трае до 01.07.2021 година. Образецот за пријавување и потребната документација се наведени во јавниот повик, кој може да се најде на следниот линк:

Јавен повик на здруженија на граѓани и фондации – Општина Битола (bitola.gov.mk)

Извор: Општина Битола

Прочитајте

Охрид: Успешно реализирана еколошката акција „Генералка Викенд“

0
Голема количина на ПЕТ амбалажа и мешан отпад беа собрани во рамки на еколошката акција „Генералка Викенд“ која се одржа во петокот на 17-ти...