Битола: Реконструкција на улицата Кленовец

ОпштиниБитола: Реконструкција на улицата Кленовец
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

Општина Битола почнува со реализација на градежните активности за реконструкција на улицата „Кленовец“, каде ќе се изведуваат реконструктивни зафати за промена на водоводната и канализационата мрежа и реконструкција на коловозот. Отпочнувањето на градежните активности ќе биде од спојот на улицата „Стив Наумов“ со улица „Кленовец“.

Имајќи предвид дека станува збор за тесна улица, се известуваат граѓаните кои живеат во овој дел на градот, да не ги паркираат возилата на улицата, со цел да овозможат непречено одвивање на градежните активности.

Извор: Општина Битола 

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img