Гостивар: Отворена за Општеството

ОпштиниГостивар: Отворена за Општеството
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

Ги чекаме учениците на СОТУ „Гостивар” на Информатика и Архитектура да започнат со пракса во Општина Гостивар.

Претходно, како институција, потпишавме меморандум за соработка со ова училиште за прифаќање ученици на пракса.

Извор: Општина Гостивар 

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img