Гостивар: Целосна трансформација на ООУ „Фаик Коница“ Дебреше

ОпштиниГостивар: Целосна трансформација на ООУ „Фаик Коница“ Дебреше
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img
Нови инвестиции до целосна трансформација на ООУ „Фаик Коница“ Дебреше
Сосема нова фасада
5 Комплетно реновирани тоалети

Извор: Општина Гостивар 

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img