Гостивар: Во прилог е промотивниот спот за градот Гостивар по повод објавувањето на туристичката кампања Избери го Гостивар!

ОпштиниГостивар: Во прилог е промотивниот спот за градот Гостивар по повод објавувањето...
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

Во прилог е промотивниот спот за градот Гостивар по повод објавувањето на туристичката кампања Избери го Гостивар!

Извор: Општина Гостивар 

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img