Штип: Средба со граѓаните од населба Пребег

ОпштиниШтип: Средба со граѓаните од населба Пребег
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

Градоначалникот Д-р Сашко Николов имаше средба со граѓаните од населба Пребег.

Се разговараше за проблемите со кои се соочуваат нашите сограѓани.

Во моментов вршиме промена на водоводната линија на улиците Славонска Пожега и Скоевска, со што следи и асфалтирање на улиците.

Извор: Општина Штип 

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img