АМС: Јавен повик за младински делегат во ООН

Самостојни органиСамостојни државни органиАМС: Јавен повик за младински делегат во ООН
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

Агенцијата за млади и спорт објавува Јавен повик за избор на младински делегат од Република Северна Македонија во работата на Обединетите нации, нејзините тела и комисии.

На повикот можат да се пријават млади лица на возраст од 18 до 27 години кои исполнуваат одредени критериуми.

 

Целокупната содржина на јавниот повик можете да ја погледнетеТУКА

Извор: Агенција за млади и спорт

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img