Аеродром: Уште едно ново детско игралиште

ОпштиниАеродром: Уште едно ново детско игралиште
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

Општина Аеродром изгради уште едно детско игралиште во Ново Лисиче. И ова, како и сите претходно изградени нови и реконструирани детски игралишта, има современи и реквизити што ја развива детската фантазија, а што е уште поважно, тоа е обложено со лиена гумена подлога, која ги задоволува сите современи светски стандарди за безбедна игра на дечињата.

„Дечињата заслужуваат најдобри услови за безбедна и безгрижна игра. Општина Аеродром инвестира во подобра иднина за сите“, изјави градоначалникот Златко Марин!

6.7.2021

Општина Аеродром

Извор: Општина Аеродром

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img