Гостивар: Чегране – поставување на атмосферска канализација

ОпштиниГостивар: Чегране – поставување на атмосферска канализација
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

Чегране – Започнаа работите за поставување на атмосферска канализација.

Извор: Општина Гостивар

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img