Гостивар: Канализација во населбата „Керамидница“

ОпштиниГостивар: Канализација во населбата „Керамидница“
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

Започнаа работите за поставување на канализација во населбата „Керамидница“ во должина од 257 метри.

Извор: Општина Гостивар

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img