Штип: Чиста и зелена околина е должност на секој еден

ОпштиниШтип: Чиста и зелена околина е должност на секој еден
spot_img

Најчитано

spot_img
spot_img

Здрава, чиста и зелена околина е должност на секој еден! Со максимална поддршка и со заеднички сили Општина Штип заедно со ЈП Исар, како и со помош од нашите пријатели од градежните претпријатија, успеавме да ја исчистиме депонијата во Штип!

Завршен е тендерот за обезбедување на депонијата и започнуваме со оградување! Ќе се воспостави контрола за влез и излез во депонијата! Ова не е седумдневна акција, ова е начин на функционирање на Општина Штип. Апелираме до нашите сограѓани да ги почитуваат законите и мерките, да си ја почитуваме животната средина.

Извор: Општина Штип 

ПРЕТХОДНА ОБЈАВАШтип: Посета на Рудникот Боров Дол
СЛЕДНА ОБЈАВАМИОА: Покана
spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе

spot_img
spot_img