spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeСиндикатиСИЕР во посета на Боров Дол - Рудник за бакар во Радовиш

СИЕР во посета на Боров Дол – Рудник за бакар во Радовиш

Претседателот на Синдикатот на индустрија, енергетика и рударство на Македонија-СИЕР, Игор Ѓерасов ја посети на новата синдикална организација – Синдикална организација при Боров Дол, Радовиш.

 

СИЕР ќе се залага новата синдикална организација, како и за сите свои членки, да ги остварат, унапредат и заштитат своите економски, социјални, поединечни и колективни права.

Еднакви шанси за сите, рамноправност и подобрување на условите за живот и работа.

 

Со секое ново зачленување стануваме посилни, бидејќи секој синдикат е онолку јак колку што членови стојат зад него и неговите барања истакна Претседателот на СИЕР, Игор Ѓерасов.

 

Здружени да се бориме за остварување на вашите права и верувања. За подобра и посветла иднина.

Извор: Сојуз на синдикати на Македонија 

Прочитајте

Бутел: По 40 години реконструкцијата на улицата “Натанаил Кучевишки”

0
Нема запирање кога се работи за доброто на граѓаните и за нивните потреби. Денес, започна реконструкцијата на улицата “Натанаил Кучевишки” со површина од 3000...