spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниАеродром: Ново детско игралиште на улицата „Пандил Шишков“

Аеродром: Ново детско игралиште на улицата „Пандил Шишков“

Општина Аеродром изгради уште едно детско игралиште, овој пат во Стар Аеродром. И ова, како и сите претходно изградени нови и реконструирани детски игралишта, има современи и реквизити што ја развива детската фантазија. Детското игралиште е обложено со лиена гумена подлога, што ги задоволува сите современи светски стандарди за безбедна игра на дечињата.

„Децата заслужуваат најдобри услови за безбедна и безгрижна игра. Општина Аеродром инвестира во подобра иднина за сите“, изјави градоначалникот Златко Марин!

27.7.2021

Општина Аеродром

Извор: Општина Аеродром

Прочитајте