Гази Баба: Комплетна реконструкција на кошаркарско игралиште

ОпштиниГази Баба: Комплетна реконструкција на кошаркарско игралиште

Најчитано

Комплетна реконструкција на кошаркарско игралиште ООУ „Григор Прличев“ во соработка со општина Гази Баба, прави комплетна реконструкција на постоечкото кошаркарско игралиште. Во моментот се поставува првиот слој на тартан подлога, а во текот на следните денови ќе се постави и вториот слој, по што ќе следи и обележување на истото.

Во текот на денешниот ден, градоначалникот Бобан Стефковски изврши увид на тековните работи.

Изведувач на работите е фирмата „Турбо Инженеринг“ од Скопје.

 

 

 

Извор: Општина Гази Баба 

spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img
spot_img

Читај повеќе