spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниВаландово: Заедно креираме Буџет

Валандово: Заедно креираме Буџет

? Општина Валандово го изработува Буџетот за 2022 година. Со цел поголема вклученост на граѓаните воведуваме две електронски алатки за комуникација.

Секој граѓанин, сопствените предлози и идеи може да ги достави преку следниве линкови:

? анкетен прашалник – ЛИНК

? мЗаедница – ЛИНК

Создаваме граѓански Буџет и го вклучуваме секој еден човек од заедницата. Сите доставени предлози ќе бидат разгледани при изработката на Буџетот за 2022 година.

? Заедницата која е отворена и активно комуницира, се движи напред. Одредуваме граѓански приоритети, вклучуваме и не отфрламе никого.

За Валандово ?

 

 

 

 

 

 

Извор: Општина Валандово

Прочитајте

Охрид: Успешно реализирана еколошката акција „Генералка Викенд“

0
Голема количина на ПЕТ амбалажа и мешан отпад беа собрани во рамки на еколошката акција „Генералка Викенд“ која се одржа во петокот на 17-ти...