spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниСтрумица: Службеник за млади

Струмица: Службеник за млади

Никица Христова е родена на 10.02.1994 година во Струмица. Во родниот град завршува основно образование и средно во СОУ „Јане Сандански“. Своето образование го продолжува на Правниот факултет при Универзитетот ФОН, каде се стекнува со диплома Дипломиран правник.

На истиот факултет магистрира во областа на граѓанското право. Денес работи како Соработник за мотивација и меѓучовечки односи во Општина Струмица – Одделение за човечки ресурси.

За својот професионален развој, со цел усовршување и надоградување учествува во повеќе обуки, семинари и проекти.

 

 

 

 

Извор: Општина Струмица 

Прочитајте

Карпош: Еко викенд со ,,Генералка Викенд“

0
Општина Карпош и оваа година се придружи на националната еко акција, ,,Генералка Викенд“, во која се спроведе активно чистење на територија на цел Карпош,...