spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниДојран: Реконструкција и проширување на дел од улица “Илинденска”

Дојран: Реконструкција и проширување на дел од улица “Илинденска”

После долги години се врши целосна реконструкција и проширување на дел од ул.Илинденска и ул.Партизанска во Стар Дојран.

Вкупната должина на реконструкцијата на улиците е 525м. Инфраструктурата е важен фактор во развојот на туризмот и подобрување на условите на живеење и функционирање на локалното население.

Продолжуваме со уште посилен интензитет и реализација на нови улици во сите населени места за што веќе има обезбедено финансиски средства за реализација на истите.

 

 

 

 

 

Извор: Општина Дојран 

 

Прочитајте