Петровец: Превентивна дератизација на канализационите шахти

ОпштиниПетровец: Превентивна дератизација на канализационите шахти

Најчитано

На 25.11.2021 година на територијата на Општина Петровец се изврши превентивна дератизација на канализационите шахти согласно одредбите од Законот за заштита на населението од заразни болести и програма за спроведување на општи мерки за заштита на населението од заразни болести на подрачјето на Општина Петровец.

Воедно се изврши и дезинсекција на општинската зграда согласно споменатата програма.

 

 

Извор: Општина Петровец 

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе