spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниКарпош: Известување

Карпош: Известување

Почитувани граѓани на општина Карпош,

Ве информираме дека во врска со огласот за поднесување на барања за финансиска поддршка за поправка и санација на постоечки лифтови и оштетени кровни конструкции и кровни покривачи на станбени згради за колективно домување во Општина Карпош, согласно член 7 од Правилникот за условите, критериумите, видот и начинот на финансиска поддршка за поправка и санација на постоечки лифтови и оштетени кровни конструкции и кровни покривачи на станбени згради за колективно домување во Општина Карпош, финансиските средства наменети за ПОПРАВКА И САНАЦИЈА НА ЛИФТОВИ за 2021 година се исцрпени. Нови барања ќе може да се поднесуваат по објавување на нов оглас за следната 2022 година.

 

 

Извор: Општина Карпош

Прочитајте

Петровец: Средба на Југословенски боксерски легенди

0
Во Хотел Мирор во Петровец, на покана на вицешампионот во бокс на поранешна Југославија – Борче Митевски а воедно и актуелен градоначалник на Општина...