spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниЃорче Петров: Потпишани за исплата 40 решенија за парична помош за новороденчиња

Ѓорче Петров: Потпишани за исплата 40 решенија за парична помош за новороденчиња

Потпишани за исплата се нови 40-тина решенија за доделување парична помош за новороденчиња во износ од 5.000 денари за родителите кои се жители на Ѓорче Петров.

Оваа парична помош ќе се доделува и понатаму. Ги повикуваме сите наши сограѓани со новороденчиња да поднесат барање за доделување средства по тој основ.

 

 

 

Извор: Општина Ѓорче Петров

Прочитајте