spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниБерово: Нацрт Буџет за 2022 година

Берово: Нацрт Буџет за 2022 година

Почитувани граѓани,

Нацрт Буџетот на Општина Берово, за 2022 година е достапен за разгледување на следниве линкови:

1.НАЦРТ БУЏЕТ

2.ФИСКАЛНА ТАБЕЛА 2022

3.БИЛАНС НА ПРИХОДИ 2022

4.БИЛАНС НА РАСХОДИ 2022

5.КАПИТАЛНИ РАСХОДИ 2022

6.БИЛАНС НА ТЕКОВНО-ОПЕРАТИВНИ РАСХОДИ 2022

7.БУЏЕТСКИ РАСХОДИ ПО ФУНКЦИИ НА ЕЛС 2022

8.ФУНКЦИОНАЛНИ РАСХОДИ

9.ПОСЕБЕН ДЕЛ 2022

 

 

 

Извор: Општина Берово

Прочитајте

Гази Баба: Постапка за утврдување на штета врз земјоделските култури како...

0
Ги информирамe граѓаните на Општина Гази Баба дека по разговор на градоначалникот Бобан Стефковски со Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Цветан Трипуновски започнуваме...