spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниЃорче Петров: Акција за собирање кабаст отпад на повеќе локации

Ѓорче Петров: Акција за собирање кабаст отпад на повеќе локации

Општина Ѓорче Петров во соработка со ЈП „Комунална хигиена“-Скопје организира акција за собирање кабаст отпад на повеќе локации во Ѓорче Петров.

Акцијата ќе трае од петок (10.12.2021) до понеделник (13.12.2021), а контејнерите ќе бидат поставени на следните локации:

Последна 4 – ка Хром

Последна 5 – ка Дексион

Кај месната заедница во Даме Груев

Кај старата полициска станица во УЗ Ѓорче Петров.

 

 

 

 

 

Извор: Општина Ѓорче Петров

Прочитајте

Охрид: Успешно реализирана еколошката акција „Генералка Викенд“

0
Голема количина на ПЕТ амбалажа и мешан отпад беа собрани во рамки на еколошката акција „Генералка Викенд“ која се одржа во петокот на 17-ти...