spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниКуманово: СЕЕБРИГ одржа обука на тема “Менаџмент со ризици”

Куманово: СЕЕБРИГ одржа обука на тема “Менаџмент со ризици”

Командата на СЕЕБРИГ одржа дводневна обука за вработените од СЕЕБРИГ и за претставници од Општина Куманово во Занаетчиски дом.

Изведувач на обуката беше инструктор од приватната компанија за консултантски услуги “Hatec SA”-Р Грција на тема “Менаџмент со ризици”.

Од името на командата на СЕЕБРИГ беа доделени сертификати на учесниците на обуката. На настанот присуствуваше претседателката на Совет на Општина Куманово Ивана Ѓорѓиевска.

 

 

 

Извор: Општина Куманово 

Прочитајте