spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниЧаир: Уште еден нов простор за паркирање

Чаир: Уште еден нов простор за паркирање

Овој простор кој го зголемува бројот на паркинг места во општина Чаир, се наоѓа на улицата  ”28 Ноември” 13 („Вуковарска“ 13) и нашите екипи го уредија по сите стандарди.
Новите места за паркирање се барање на жителите од нашите населби, додека само во последните четири години создадовме речиси 2000 нови паркинг места.

Прочитајте