spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeСамостојни органиОргани во составУЈП: Прашалник за мерење на задоволството на корисниците на услуги

УЈП: Прашалник за мерење на задоволството на корисниците на услуги

Со цел подобрување на квалитетот на услугите на УЈП, пополнете го „Прашалникот за мерење на задоволството на корисниците на услуги на УЈП (2021)

Пополнувањето на прашалникот нема да ви одземе повеќе од 2 (две) минути.

Истражувањето е во целост анонимно. Прашањата означени со (*) се задолжителни.

По пополнувањето на прашалникот притиснете на копчето „Submit“ на крајот од документот и Вашите одговори ќе бидат автоматски испратени.

 

 

Извор: Управа за јавни приходи

Прочитајте

Велес: Реконструкција на улицата „Луј Пастер“

0
Целосно ќе се реконструира улицата „Луј Пастер“. Во тек се подготвителни зафати за отпочнување на реконструкцијата на улицата, се руши потпорниот ѕид со цел...