spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeПолитички партииВМРО-ДПМНЕИзвестување до медиумите - покана за настан, регионален отчет „Промени што носат...

Известување до медиумите – покана за настан, регионален отчет „Промени што носат иднина – 100 дена локална власт отчет на ВМРО-ДПМНЕ“

Почитувани, Ве известуваме дека утре (15.02.2022) во 12:00 часот во Мултикултурен центар во општина Кочани ќе се одржи регионален отчет „Промени што носат иднина – 100 дена локална власт отчет на ВМРО-ДПМНЕ“ на градоначалниците на ВМРО-ДПМНЕ, каде што свое обраќање ќе има претседателот на ВМРО-ДПМНЕ проф. д-р. Христијан Мицкоски.

 
На настанот отчет за сработеното ќе дадат:

-Градоначалникот на општина Штип – Иван Јорданов,

-Градоначалникот на општина Кочани – Љупчо Папазов,

-Градоначалникот на општина Виница – Миле Петков,

– Градоначалникот на општина Чешиново Облешево – Далибор Ангелов,

– Градоначалникот на општина Карбинци – Виктор Паунов,

– Градоначалникот на општина Зрновци – Борчо Коцев,

– Градоначалникот на општина Македонска Каменица – Димче Атанасовски,

– Градоначалникот на општина Пехчево – Александар Китански,

– Градоначалникот на општина Ранковце – Борче Спасовски.

Го покануваме вашиот медиум да го проследи настанот, почитувајќи ги мерките за заштита од КОВИД пандемијата.

Прочитајте