Пехчево: Известување за реконструкција на ул. Индустриска

ОпштиниПехчево: Известување за реконструкција на ул. Индустриска

Најчитано

И З В Е С Т У В А Њ Е

Се известуваат граѓаните на Општина Пехчево дека Општина Пехчево ќе започне со:
1.РЕКОНСТРУКЦИЈА НА УЛ.ИНДУСТРИСКА

Согласно Договорот за Тендер 3-Градежни работи за подобрување на инфраструктурата на локалните
патишта во избрани општини, согласно изработени основни проекти-Дел1-ЛРСП-9034-МК-РФВ-
А.2.1.3.склучен помеѓу Министерството за транспорт и врски на Република Северна Македонија и ВЕ-
Група Дооел Радовиш.

Јавноста , а особено заинтересираните и засегнати страни, ќе можат да да ја искористат постапката за
жалби и поплаки и активно да учествуваат при реализацијата на Проектот.

Образецот за поплаки и жалби ќе биде достапен во електронска форма на веб-страната на Министерството за транспорт и врски и официјалната страна на веб-страната на Општина Пехчево.

 

 

Извор: Општина Пехчево

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе