Бутел: Јавен повик бр. 2/2022 за доделување на спортски стипендии на спортисти

ОпштиниБутел: Јавен повик бр. 2/2022 за доделување на спортски стипендии на спортисти

Најчитано

Врз основа на член 9 и член 13 од Правилникот за доделување на спортски стипендии на спортисти на Општина Бутел („Службен гласник на Општина Бутел“ бр. 11/2022), Комисијата за селекција и избор на апликанти за спортски стипендии, објавува:

 

Јавен повик

за доделување на спортски стипендии на спортисти на Општина Бутел

Јавен повик за доделуавање на спортски стипендии на спортисти на Општина Бутел 2/2022   

Превземи

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе