spot_img
spot_img

Светски ден на учителите

СиндикатиСветски ден на учителите

Најчитано

Светскиот ден на учителите ширум светот се прославува секоја година на 5-ти Октомври.

Негова цел е да ја уважи работата на учителите и истата да ја прикаже како една од најважните за севкупниот развој на општеството.

Со одбележување на Светскиот ден на учителите, им се заблагодаруваме на сите учители што преку нивната работа даваат придонес во развивање и унапредување на општеството, а со тоа и создавање на подобро утре.

 

 

 

Извор: СОНК

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
[td_block_ad_box spot_img_horiz="content-horiz-center" media_size_image_height="1000" media_size_image_width="1000