МОН: Резултати од повторен конкурс за сместување студенти во ДСД „Стив Наумов“ (трета зграда) и ДСД „Томе Стефановски – Сениќ“

МинистерстваМОН: Резултати од повторен конкурс за сместување студенти во ДСД „Стив Наумов“...

Најчитано

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе