НАЕОП: ЈАВЕН ПОВИК за избор на двајца етвинери за учество на еТвининг семинар во Љубљана, Словенија

Самостојни органиСамостојни државни органиНАЕОП: ЈАВЕН ПОВИК за избор на двајца етвинери за учество на еТвининг...

Најчитано

Врз основа на Решение  бр. 20-1212/2 од 19.10.2022, Националната Агенција за европски образовни програми и мобилност објавува:

ЈАВЕН ПОВИК

    за избор на 2(двајца) етвинери за учество на еТвининг семинар во Љубљана, Словенија

Согласно усвоениот План за активности на акцијата еТвининг, Националната агенција за европски образовни програми и мобилност поднесува барање за објава на повик за избор на 2 (двајца) еТвинери, кој ќе заминат на семинар, под наслов : „ Училиште за еднаквост и инклузија „кој ќе се одвива од 01-03 декември 2022 во Љубљана, Словенија

Кој може да аплицира?

 

Заинтересираните кандидати треба да ги исполнуваат следните критериуми:

–          Лицето да е регистрирано на еТвининг порталот

–          Лицето да работи со ученици од 6-14 возрасна категорија

–          Лицето да е вработено во основно училиште

Лицето да има познавање на англиски јазик и ИКТ алатки

 

Трошоците за пат и сместување се покриени од страна на Националната агенција за европски обрзовни програми и мобилност

 

 

Начин и рок за аплицирање?

 

Повикот трае до 25.10.2022 година, 16.00 часот.  Кандидатите е потребно да достават на електронската пошта mila.protuger@na.org.mk:

  • еТвининг портфолио или Кратка Биографија
  • Свои податоцииме и презиме, телефонски број, е-маил, име на училиште, адреса на живеење.

 

 

 

 

 

Извор: Национална агенција за европски образовни програми и мобилност 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе