Свети Николе: Јавен повик

ОпштиниСвети Николе: Јавен повик

Најчитано

За прибирање на барања за користење на средства од Буџет на Општина Свети Николе за 2023 година, наменети за финансирање на програмски активности на здруженија на граѓани и фондации и спортски клубови и други форми на здружување во областа на спортот.

Формуларот за аплицирање може да го најдете на следниот линк

Извор: Општина Свети Николе

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе