Штип: Промена на водоводна и канализациона подземна мрежа на ул. “Солидарност”, “Браќа Даневи” и “5ти Конгрес”

ОпштиниШтип: Промена на водоводна и канализациона подземна мрежа на ул. “Солидарност”, “Браќа...

Најчитано

Во Штип за првпат етапно се изврши промена на водоводна и канализациона подземна мрежа на ул. “Солидарност”, “Браќа Даневи” и “5ти Конгрес”, па се започна со припрема за асфалтирање.

Откако ќе се истрасираат и подготват сите три улици, ќе се пристапи кон нанесување на првиот асфалтен слој во согласност со временските услови.

Секоја населба во Штип заслужува да добие модерен, функционален и урбанизиран изглед.

 

 

Извор: Општина Штип 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе