Крушево: Резервоар за питка вода во с.Пресил

ОпштиниКрушево: Резервоар за питка вода во с.Пресил

Најчитано

Присуствувавме заедно со советникот Abip Rushiti на технички преглед за пуштање во употреба на новиот резервоар за вода од 120м3 во с.Пресил.

Резервоарот е целосно функционален, се довршува обложувањето на косините при самиот влез.Жителите на ова населено место се целосно обезбедени со питка и противпожарна вода.

Решаваме децениски потреби и проблеми на нашите сограѓани!

Градиме општина за сите!

Продолжуваме….

 

 

 

 

Извор: Општина Крушево 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе