Дебар: Реализација на проектот кој се состои во подобрување на водата за пиење во Долно Косоврасти

ОпштиниДебар: Реализација на проектот кој се состои во подобрување на водата за...

Најчитано

Одблиску го увидивме почетокот на работите за реализација на проектот кој се состои во подобрување на водата за пиење во Долно Косоврасти.

Ние сме одлучини дека во нашите планови како приоритет го имаме решавањето на проблемот со водата за пиење во нашата општина.

Со колосална и храбра работа успеавме во краток временски период во овој мандат да залечиме болна рана, која значително им го отежна животот на нашите граѓани. Следени проекти се за во другите населени места во општината.

#ВетеноРеализирано

 

 

 

 

Избор: Општина Дебар 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе