Штип: Градоначалникот Јорданов ја презентираше програмата и визијата за градот

ОпштиниШтип: Градоначалникот Јорданов ја презентираше програмата и визијата за градот

Најчитано

Градоначалникот на општина Штип, Иван Јорданов ја презентираше програмата и визијата за нашиот град со реализирани над 130 проекти.

Изминатите 365 дена беа исполнети со бројни предизвици, но беа надминати благодарение на вербата во успех и потребата да се покаже целокупната одговорност која е дадена од нашите граѓани.

Изминатиот период го посветивме на развој на инфраструктурата, подобрување на условите во образованието, реконструкција и изведба на нови спортски и детски содржини, зголемување на општинските буџетски приходи, поддршка на младите, ранливите групи, бизнис секторот, жените и најмладите.

Со реализација на тековните проекти сите ја забележуваме промената во нашиот град.

 

 

Извор: Општина Штип

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе