spot_img
spot_img

Вевчани: Јавен повик за избор на правно лице кое врши дејност или поседува дозвола за собирање и/или транспортирање, преработка, рециклирање и уништување на отпад

ОпштиниВевчани: Јавен повик за избор на правно лице кое врши дејност или...

Најчитано

Прочитајте и погледнете:

 

ЈАВЕН ПОВИК

 

Извор: Општина Вевчани 

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
[td_block_ad_box spot_img_horiz="content-horiz-center" media_size_image_height="1000" media_size_image_width="1000